ILMOITTAUTUMINEN

TURNAUSMAKSU:
230,00 € / osallistuva joukkue, juniori-ikäluokat P12, P13, P14, P15, P17 ja P20
200,00 € / osallistuva joukkue, P11, P10 ja P9 ikäluokissa
120,00 € / osallistuva joukkue, P8 ja P7 ikäluokissa
(jos peruttaa 28.2. jälkeen, ei turnausmaksua palauteta) 

Sarjat: P7-P13 Liiga ja Ykkönen P14,P15,P17 ja P20 yksi sarja

TURNAUSSÄÄNNÖT
Otteluissa noudatetaan pääsääntöisesti SPL:n peli- ja turnaussääntöjä. Turnauksen punaisen kortin sääntö on se, että pelaaja, joka on saanut punaisen kortin yhdessä pelissä, joutuu olemaan sivussa seuraavasta joukkueensa pelistä. 

MAALIVAHDIN AVAUS
Maalivahdin avausta ei ole rajoitettu missään ikäluokassaeli se saa kantaa yli puolen kentän. 

YLI-IKÄISYYSSÄÄNTÖ
Joukkueessa saa turnauksessa mukana viisi (5) yli-ikäistä pelaajaa. Ottelukohtaisesti pelaajaluettelossa saa olla kolme (3) yli-ikäistä pelaajaa, jotka merkitään pelaajaluetteloon nimen perään sulkeissa (Y).
Kentällä saa yli-ikäisiä pelaajia olla korkeintaan kaksi (2) samanaikaisesti. 

TYTTÖJOUKKUEIDEN YLI-IKÄISYYSSÄÄNTÖ
Tyttöjoukkueet ovat tervetulleita mukaan Kultanummiturnaukseen pelaamaan yhdessä poikajoukkueiden kanssa.
Tyttöjoukkueet voivat osallistua vuotta nuorempien joukkueiden sarjaan ja tässä käytössä sama yli-ikäisyyssääntö.
Tyttöjoukkueiden osalta yli-ikäisyyssääntö merkitsee, että joukkueessa voi olla mukana viisi (5) kaksi vuotta vanhempaa pelaajaa kuin mikä on ikäluokan ikäraja.
Ottelukohtaisesti näitä 2 vuotta vanhempia tyttöpelaajia saa olla korkeintaan 3 pelaajaa pelaajaluettelossa ja kentällä korkeintaan kaksi (2) kaksi vuotta yli-ikäistä pelaajaa samanaikaisesti. 

KAKSOISEDUSTUSSÄÄNTÖ
Pelaaja voi edustaa turnauksessa saman seuran kahta eri joukkuetta, yhdellä joukkueella voi olla maksimissaan 4 kaksoisedustuspelaajaa.

SIJOITUKSET TASAPISTEISSÄ
Alkulohkoissa ja sarjamuotoisessa otteluohjelmassa sijoituksen ratkaisee:
1. Kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten ottelujen:
 A. pisteet
 B. maaliero
 C. tehdyt maalit
2. Tasapisteisiin päätyneiden keskinäinen ottelu ja ottelut
3. Joukkueiden sarjassa tai lohkossa saavuttama:
 A. maaliero
 B. tehdyt maalit
 4. keskinäiset ottelut
5. arpa 

Sarjoissa, joissa lohkoissa on eri määrä joukkueita, lohkokakkosten ja lohkokolmosten paremmuus ratkaistaan pistekeskiarvolla. Jos pistekeskiarvo on tasan, tämän jälkeen verrataan maalierokeskiarvoa ja tehtyjen maalien keskiarvoa.

Peleissä, joissa täytyy saada voittaja selville, ei ole jatkoaikaa, vaan rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkun vetäjät valitaan niistä pelaajista, jotka ovat kentällä pelin loppuessa. Molemmilla joukkueilla tulee olla sama määrä pelaajia rangaistuspotkua varten, tarvittaessa joukkue vähentää pelaajamääräänsä vastaamaan vastustajajoukkueen pelaajamäärää.
Ensin molemmista joukkueista valitaan kolme (3) pelaajaa rangaistuspotkua varten.
Jos kolmen potkun jälkeen tilanne on tasan, niin edetään pelaaja ja potku kerrallaan kunnes voittaja on selvillä. Jokaisen potkun potkaisee eri pelaaja, ja vasta kun kaikki potkuihin oikeutetut pelaajat ovat potkaisseet yhden rangaistuspotkun, saa saman joukkueen pelaaja potkaista toisen rangaistuspotkun. 

TURNAUKSEN JURY

Turnauksen johdossa on LTU:n nimeämä jury.

Juryn puheenjohtajana toimii Juha-Pekka Heinonen. Erotuomarien edustajana toimii Palloliiton Länsi-Suomen piirin erotuomariasiantuntija Sami Kattelus ja osallistuvia seuroja edustaa Ville Simell (PiPS).

Jury käy lävitse otteluohjelmat ennen niiden julkaisua ja vahvistaa ne yhteisellä päätöksellä.

Jury ratkaisee kiistanalaiset asiat. Mahdolliset protestit osoitetaan kenttävastaavan kautta juryn puheenjohtajalle 30 minuutin kuluessa protestin aiheen ilmenemisestä.

EROTUOMARIKÄYTÄNTÖ
Suomen Palloliiton Turun piirin erotuomarit vastaavat juniori-ikäluokan pelien tuomaroinnista. Koulutetut pelinohjaajat vastaavat nappulaikäisten pelien pelinohjauksesta.

PALKINNOT
Jokaisen sarjan voittajajoukkue saa voittopokaalin (ikäluokissa P7, P8 ja P9 ei pelata sijoitusotteluita).
Lisäksi jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan Kultanummiturnaus mitalein (max. 20 henkeä/joukkue)
Ikäluokkien P7, P8 ja P9 sarjassa palkitaan jokainen pelaaja turnausmitalilla (max. 15 henkilöä / joukkue).
Kaikissa ikäluokissa palkitaan jokaisesta joukkueesta yksi tsempparipelaaja ja ikäluokissa P10-P20 palkitaan turnauksen MVP (vain mitalijoukkueet). Palkittavat pelaajat -lomake.
Palkintojen jakoajat ilmoitetaan otteluohjelmien yhteydessä. 

TURNAUSRUOKAILU
Lisätieto lähempänä turnausta.

TURNAUSMAJOITUS
Kultanummiturnaus turnausmajoitus yhteistyökumppani on Turun alueen Sokos hotellit.

KULTANUMMIMALJA
Turnauksen pääpalkintona on erityinen ikuisesti kiertävä, Turun Palkintokeskuksen lahjoittama KULTANUMMIMALJA, jonka saa vuodeksi haltuunsa turnauksessa eniten sijoituspisteitä kerännyt seura. Nykyinen malja on kiertänyt vuodesta 1996 lähtien.

Kultanummimaljan sijoituspisteet lasketaan seuraavasti:
Joka sarjassa huomioidaan osallistuvista seuroista sen parhaiten menestynyt joukkue. Eli jos seurasta on sarjassa mukana 2 tai useampi joukkue, niin niistä huomioidaan Kultanummi-maljapisteitä laskettaessa vain paras. Kunkin sarjan paras seura saa näin laskien yhtä monta Kultanummimaljapistettä kuin on sarjassa mukana eri seuroja. ( Eli jos sarjassa on mukana 10 joukkuetta, jotka edustavat 8 eri seuraa, niin sarjan paras seura saa 8 Kultanummiturnauspistettä, seuraavaksi paras 7 jne..)
Kultanummimalja kiertopalkinto ja seuralle jäävä Kultanummi pokaali muistona tästä Kultanummiturnaus paras seura -voitosta luovutetaan voittajaseuralle myöhemmin erikseen ilmoitettuna ajankohtana LTU:n edustusjoukkueen kotiottelun yhteydessä. 

TURNAUKSEN AIKANA YHTEYDENOTOT TURNAUSJOHTAJAAN:
Arto Branders 
044-9063503
kultanummiturnaus@gmail.com 

TERVETULOA MUKAAN KULTANUMMITURNAUKSEEN!

LTU Jalkapallojaosto