Toinen turnauspäivä

20.7.2016

Tiistain herätys olikin sitten jo 6:30 (ja aika monella ystävämme kirkonkellon johdosta jo klo 6:00), kun päivän matsi alkoi klo 8.00. Vastaan tuli Sveitsiläinen Ämme Team, joka oli pyöritellyt avausottelussa tsekkivastustajansa tylyin 8-0 lukemin. Scouttauksen perusteella tiedettiin, että mahdollisuuksia kuitenkin on. Turnauksen maalitili saatiin auki, kun ottelu päättyi lukemiin 2-4 (0-2) sveitsiläisille. 0-3 –tilanteessa näytti jo, että kaveri karkaa, mutta kulmasta tullut 1-3 kavennus antoi uskoa. Vastustaja kuittasi nopeasti maalin, mutta meidän jätkien taistelu jatkui. Hetki edellisestä, noin 10 min ennen pelin loppua Rasse maalasi toistamiseen, mutta enempää maaleja ei hyvästä taistelusta huolimatta saatu. Peli ilme oli hyvä, mutta tällä kertaa eväät eivät ihan riittäneet. Viirin sai Lassi ja tähdet menivät puolustuksessa luutineille Tumpille ja Jussille sekä pari maalia tehneelle Rasselle.

Matsiin lähteminen olisi voinut paremminkin sujua, mutta huvittavin hetki oli se kun GM:n puhelin soi 7:06, kun kokoontuminen hotellin edustalle oli sovittu 7:05. ”Eemil moi, mä en pääse huoneesta ulos kun Epo lähti ja lukitsi mut tänne” …että tämmöstä.

Loppupäivän ohjelmassa oli lunkia oleskelua helteisessä Kaposvarissa. Aquaparkia, shoppailua, kisakylässä hengailua ja sen sellaista. Arto ja Outi suorittivat toki ”pikku pyykkioperaation” siinä sivussa.

….Raportin kirjoittaminen loppui tiistaina klo 18:00 kotoiseen kirkonkellojen soittoon. Illan mahdolliset huomioitavat tapahtumat raportoidaan tuonnempana. Keskiviikkona joka tapauksessa kaksi matsia, joten ukot joutuu koville. Aamupäivällä tsekkiläinen vastustaja ja iltapäivän vastustaja tulee Bosnia & Hertsegovinasta. Nyt kun vastustajista tiedetään jotain, niin realistinen tavoite turnauksen loppuun on välieräpaikka. Omalla tasolla pelatessa se kyllä on otettavissa.